icon-1

Hallo! Welkom bij BBITS.

Web Solutions

Web Solutions

De ideale keuze voor een ervaren freelancer

+ 20 jaar ervaring

Ontwikkelen & onderhoud van websites

Ontwikkelen & onderhoud van websites

BBITS is gespecialiseerd in het maken van uitzonderlijke websites die niet alleen uw online aanwezigheid versterken, maar ook uw doelgroep boeien.

Ontdek de mogelijkheden

Een kort overzicht van hoe ik je kan helpen

Website laten maken

Laat je eigen prestatiegerichte website ontwikkelen voor een eerlijke prijs.

Een simpele homepage of een uitgebreide website met webshop of reservatiesysteem, alles behoort tot de mogelijkheden.

BBits maakt gebruik van het populaire Wordpres CMS als de ruggegraad van uw website.

Beeldschermen zijn er in allerlei formaten. Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om snel informatie op te zoeken. Dankzij een responsief ontwerp wordt je website op alle schermen mooi weergegeven.

Een website is pas nuttig als mensen die ook kunnen vinden. Zoekmachineoptimalisatie is essentieel om organische bezoekers aan te trekken. Alle BBITS Websites zijn geoptimaliseerd om hoog bij google te scoren vanaf de start. 

Een goede website moet natuurlijk ook snel laden. BBITS weet wat nodig is om de balans te vinden tussen functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en performance.

E-commerce

Verkoop je producten online, genereer meer leads en sales.

Ervaring met WooCommerce, Shopify, etc.

BBITS kan je helpen met het creëren van een moderne, succesvolle webshop om jouw producten of diensten te verkopen. Qua software wordt de voorkeur gegeven aan WooCommerce, maar ook andere systemen zoals Shopify behoren tot de mogelijkheden.

Heb je reeds een webshop, maar heeft deze dringend updates of onderhoud nodig? Geen probleem, BBITS kan je helpen.

Zoek je iemand die (tijdelijk) het beheer van je webshop kan overnemen? Of een professional die je kan bijstaan bij bepaalde taken? Neem gerust contact op, dan bespreken we de opties.

Verhoog je inkomsten door het toepassen van verschillende marketing strategieën. Na een grondige analyse stellen we samen een actieplan op met enkele haalbare streefdoelen. BBits helpt je groeien.

Website onderhoud

Updates, monitoring en support

Heb je reeds een bestaande website en zoek je hulp bij updates, problemen of gewoon technische ondersteuning? Neem dan contact op.

Is het tijd om de inhoud of de software van je website te updaten, maar je weet niet hoe? Geen nood, BBITS kan je helpen.

Je kan gerust op 2 oren slapen, wanneer BBITS verantwoordelijk is voor het monitoren en de back-ups van je website.

Is je website tergend traag en haal je een slechte score op de Google PageSpeed Insights? BBITS kan je helpen met het lokaliseren van het probleem én een gepaste oplossing bieden.

Problemen met je website? Ben je gehackt? Geen nood, BBITS kan je helpen.

BBITS Solutions

Bert Beckers IT Solutions beschikt over meer dan 20 jaar ervaring met het bouwen van websites. Gespecialiseerd in WordPress & WooCommerce.

BBits neemt de tijd om ook écht te luisteren naar uw noden en wensen. Je bent niet de zoveelste klant, maar we starten samen een project met maar 1 gemeenschappelijk doel: jouw succes.

Je kan me inhuren via een interim-contract. Afhankelijk van het project kan een uurloon of totaalbedrag afgesproken worden. Kleine opdrachten beginnen vanaf 3u per dag.

Recente projecten

Our recent projects

Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan eens de andere websites die ik ontwikkelde.

Wordpress

BBITS heeft ruime ervaring in het bouwen en onderhouden van WordPress Websites